Täyteläisen rapea suklaanautinto.

Raaka-aineet:

  • 2 dl raakakaakaovoita (n.100g)
  • 1/2 dl idättettyä hampunsiemenöljyä
  • 1dl cashew
  • 1 dl manteli
  • 1 dl palmusokeria
  • 1 dl mulperinmarjoja
  • 1 dl idätettyä hampunsiemeniä
  • ripaus hyvälaatuista suolaa

 

Helppo valmistus:

Sulata raakakaakaovoi vesihauteessa. Rouhi mantelit ja cashewpähkinät monitoimikoneessa tai blenderissä. Sekoita kaikki ainekset sulaneeseen kaakaovoihin. Levitä massa lautaselle ja laita pakkaseen kovettumaan 30 minuutiksi.

Huolellinen valmistus:

Liota cashewpähkinöitä ja manteleita 8 h lasiastiassa, tai vähintään 3 h. Valmista kuten edellä.

 

Rakkaudella,

Jaakko Myllyniemi

Hamppukokki⎟Hamppuyrittäjä

 

 

Laitan jakoon jos tykkäsit 🙂Share on Facebook0Share on Google+0Pin on Pinterest1Tweet about this on TwitterEmail this to someone