Puuro joka maistuu myös perheen pienimmille.

Raaka-aineet:

  • 4dl    vettä
  • 1/5tl  suolaa
  • 2,5dl kaurahiutaleita
  • 1rkl   idätettyä hamppuproteiinia
  • 1rkl   idätettyä hamppuöljyä
  • 1dl    lempi marjoja, esim mustikoita
  • 1rkl   hunajaa
Helppo valmistus:
Kiehauta vesi suolan kanssa. Sekoita joukkoon kaurahiutaeet. Keitä hiljalleen n. 10min välillä sekoittaen. Tarjoile hamppuöljyn, hamppuproteiinin, marjoen ja hunajan kanssa. Myös kuusenkerkät sopii mainiosti 😉
Huolellinen valmistus:
Mittaa vesi ja kaurahiutaleet lasiastiaan likoamaan 8 h ennen puuron valmistusta (min. 30min), esim edellisenä iltana, jos aamulla haluat nauttia ravintorikasta puuroa. Liottamisen ansiosta sinun tarvitsee ainoastaan lämmittää puuro. Näin kaikki ravintoaineet säilyvät täydellisesti ja puuro valmistuu nopeammin. Eli liottamisen jälkeen kiehautat liotetun puuron kattilassa höyrymispisteeseen asti. Sitten tarjoilet hamppuöljyn, hamppuproteiinin, marjojen ja hunajan, sekä muiden mahdollisten superfoodien kera.

Rakkaudella,

Jaakko Myllyniemi

Hamppukokki⎟Hamppuyrittäjä

 

Laitan jakoon jos tykkäsit 🙂Share on Facebook0Share on Google+0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterEmail this to someone