CBD-A Tuotteet

Nyt yli 50 euron tilauksista pois 10% hinnasta koodilla: ylitin

Ainutlaatuisinta vihermehua saat CBD-A Hamppumehusta!

Osta vielä kun voit.

Evira ja Fimea pyrkii kieltämään Sana CBD-A Hamppumehutuotteiden myynnin Suomessa, vaikkei sille mitään laillista perustetta olekaan.

CBD-A tuotteemme valmistetaan kypsistä Futura 75 kukinnoista, joka on EU hyväksytty teollinenhamppulajike.

Mistään muusta vihermehusta et saa omega 3- & 6- rasvahappoja, proteiinia, kuitua, E-vitamiineja, B- vitamiineja, rautaa, magnesiumia, kalsiumia, fosforia, kaliuimia, klorofylliä ja kannabidiolihappoa.

Sana CBD-A Hamppumehutuotteet tulevat suoraan Hollanista ja Hamppumaa on niiden virallinen maahantuoja ja myyjä Suomessa.

CBD-A Hamppumehutuotteitta on saatavilla kolmessa eri muodossa:

Suurimman CBD-A pitoisuuden (per suositus annos) saat CBD-A Hamppumehukapseleista. Guruin tapa käyttää hamppumehukapseleita on avata viherjauhe vesilasiin, smoothieen, teehen tai kahviin. Tai ehkä vielä gurumpaa on ripoitella sitä gourmet jäätelön päälle.

Vaikuttavien aineiden imeyttämiseen parhaiten toimii CBD-A Tinktuura, joka mielyttävän hamppuisen makuista. Lisää suoraan kielenalle, tai vesilasiin. Mutta muista juoda vesi ilman turhia viivytyksiä.

Kätevin tapa boostata CBD-A:ta on CBD-A Imeskelytabletit, jotka on helppo ottaa mukaan minne vaan.

CBD-A Hamppumehukapseleilla saattaa olla paljonkin kestävää hyvinvointiasi edistäviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme saa sanoa muuta kuin; CBD-A Imeskelytabletit edistävät hyvää kuntoa ja tukee kehon immuniteettia.