YRITYS & MISSIO

Kasvatetaan kestävää hyvinvointikulttuuria – helposti ja hauskasti hampusta

Yksin kukaan ei tee ihmeitä – yhdessä pystymme mihin vain.
– BearHeart, Äitini Tuuli –

Hyvinvointimme perustuu pohjimmiltaan luomakunnan anteliaisuuteen ja lajien toisiaan kannattelevaan yhteiseloon. Ihmiset elävät osana ekosysteemejä ja elollisen ja elottoman luonnon kiertokulkuja.

Ilma, vesi, kasvit, maaperä, eläimet, mikrobit ja samalla myös ihmisten tekemät rakennelmat muodostavat ekosysteemejä. Nämä kiertokulut ja yhteys muihin eliölajeihin ovat välttämätön elinehto ihmisten hyvinvoinnille.

Taloudessa ekologinen kestävyys on pakko ottaa huomioon, koska ihmiset ja yhteiskunnat eivät tule toimeen ilman elinvoimaisia ekosysteemejä. Luonto sen sijaan tulee toimeen ilman yhteiskuntia ja ihmisen talouksia.

Luonnon kiertokulkuun sopeutuminen on välttämätöntä myös siksi, että luontoa ei voida korvata millään ihmisen tekemällä. Teknologiset ratkaisut eivät pelasta, jos puhdas juomavesi saastuisi tai kasvien yhteyttäminen ei sitoisi ilmakehästä riittävästi hiilidioksidia.* (Talous Kasvun Jälkeen, Gaudeamus, 2016 )

Oletko sinäkin sitä mieltä, että Suomi ja muu maailma tarvitsee kestävää hyvinvointikulttuuria?

Kulttuuria, jossa pääpaino on ihmisten ja luonnon syvemmän yhteistyön kehittämisessä – kiertokulultaan ehjien ja kestävien ekosysteemien rakentamisessa.

Hamppu on nopeakasvuisena ja monipuolisena – uusiutuvana luonnonvarana yksi monipuolisimmista ihmisten kestävää hyvinvointia edistävistä mahdollisuuksista, jolla saadaan

Suomi kukoistamaan.

Hidasteena vain on voimakkaita tunteita herättävä vastustus, joka voi sumentaa monen viisaankin ihmisen arvostelukyvyn. Hamppu kun on saanut valheellisen propagandan tuotoksena huonon
maineen.

Haluatko sinäkin että totuus tulee ilmeiseksi kaikille? Haluatko olla mukana kasvattamassa kestävää hyvinvointikulttuuria? Helposti ja hauskasti hampusta?

Liity heimoon – tehdään yhdessä Suomesta hamppumaa.

Tarjoamme laadukkaimpia hampputuotteita ja rehellistä hampputietoa – kasvattaaksemme suomalaista hampputeollisuutta. Ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua
kasvamaan kanssamme.

Etsimme mukaan aktiivisen sydämen ja tietoisen mielen inspiroimia ihmisiä – kasvamaan yhdessä kohti unelmia.

Tilaa uutiskirje ja liity mukaan heimoon.

Me todella halutaan kasvattaa kestävää hyvinvointikulttuuria, ja me halutaan tehdä se hauskasti ja helposti – sen vuoksi me halutaan tarjota, myös sinulle hyvä ihminen, mahdollisuus
osallistua.

Tarjoamme sinulle hauskan ja helpon tavan osallistua kestävän hyvinvointikulttuurin kasvattamiseen.

Kiinnostuitko? Tilaa uutiskirje niin kerromme lisää, tai tule juttelemaan.

Se on oikeasti helppoa ja hauskaa, ja siitä on oikeasti hyötyä sinulle ja kestävälle hyvinvointikulttuurille.

TILAA UUTISKIRJE JA PDF-OPAS

Piditkö lukemastasi? Sitten todennäköisesti pitäisit uutiskirjeistämme.

Tilaamalla saat:

N

Ilmaisen Hamppukokin - Parhaat Hamppuruoat pdf-kirjan

N

Mahdollisuuden kasvaa hamppuheimon kanssa

N

Rahanarvoisia etuja - et kuitenkaan mitään tarjousmainos pommitusta

N

Vaikuttaa kotimaisen hampputeollisuuden kasvuun