Rapeat suolaiset raaka-kräkkerit.

Raaka-aineet:

  • 3,5 dl pellavansiemeniä (jauhettuna)
  • 2,5 dl pellavansiemeniä (liotettuna)
  • 1 dl auringonkukansiemeniä (liotettuna)
  • 3 dl idätetty hamppuproteiini
  • 2 dl oliiveja
  • 3 tomaattia
  • 4 isoa porkkanaa
  • 2 sipulia
  • 1 valkosipuli
  • 1 tl cayanne-pippuria
  • 1 tl suolaa
  • 1 rkl rosmariinia
  • 1 rkl oreganoa

 

Helppo valmistus:

Laita omiin lasikulhoihin 2,5 dl pellavansiemeniä ja 1 dl auringonkukansiemeniä. Liota siemeniä vedessä yön yli tai vähintään pari tuntia. Jauha tehosekoittimessa 3,5 dl liottamattomia pellavansiemeniä ja laita ne kulhoon. Aja tomaatti, porkkana, valkosipuli, sipuli ja mausteet tehosekoittimessa kastikkeeksi. Sekoita isossa kulhossa yhteen kastike, liotetut siemenet ja muut ainekset. Levitä taikina ohuelti leivinpaperin päälle ja kuivata kuivurissa tai uunissa noin 12 tuntia 40 asteessa.

 

Rakkaudella,

Jaakko Myllyniemi

Hamppukokki⎟Hamppuyrittäjä

Laita jakoon jos tykkäsit 🙂Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email