Herkullisia ja ruokaisia pallosia ruokaan tai pitaleivän väliin (raakana tai rapeiksi paistettuina).

Raaka-aineet:

  • 4 dl idätettyjä hampunsiemeniä
  • 200 g palsternakkaa
  • 1 rkl voita
  • 2 rkl tuoretta inkivääriä
  • 2 kpl pientä sipulia
  • 2 kynttä valkosipuli
  • 4tl suolaa
  • 2 tl korianterijauhetta

 

Helppo valmistus:

Blendaa hampunsiemenet jauheeksi/rouheeksi ja laita ne kulhoon. Blendaa kuoritut palsternakat raakana ja kaada ne kulhoon hampunsiementen kanssa. Kuullota inkivääriä pannulla muutama minuutti voissa ja lisää sekaan hienonnetut sipulit ja valkosipulin kynnet. Kuullota pienellä lämmöllä kunnes sipuli on läpikuultavaa. Lisää korianteri pannulle ja anna maustua hetki. Siirrä pannun sisältö blenderiin, blendaa kastikkeeksi ja lisää kastike kulhoon. Sekoita taikina ja pyöritä siitä haluamasi kokoisia palloja. Voilà! Raakaherkkupallosi ovat valmiita!

Vinkki: Voit halutessasi paistaa palloja voissa jolloin saat niihin rapean pinnan.

 

Rakkaudella,

Jaakko Myllyniemi

Hamppukokki⎟Hamppuyrittäjä

Laita jakoon jos tykkäsit 🙂Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email