Parhaat kasvispihvit saat hamppuproteiinista ja kvinoasta (kahdeksalle hengelle)

Gluteeniton⎟Vege⎟Sokeriton⎟Soijaton

Parhaat ja ”lihaisimmat” kasvispihvit syntyvät idätetyn hamppuproteiinin ja kvinoan toisiaan hivelevästä yhteistyöstä. Kvinoa tuo mureutta, ja hamppu ainutlaatuista ravintorikkautta. Tämän parempaa käyttöä ei edellisen päivän kvinoa lisukkelle löydy.

Valmistusaika n. 15 min + kypsennysaika n. 15 min.

Raaka-aineet:

  • 1 dl idätettyä hamppuproteiinia
  • 2-3 rkl idätettyä hamppuöljyä tai oliiviöljyä
  • 2 dl kvinoaa (keittämättömänä / kuivana) tai 4 dl keitettynä
  • 1 1/2 dl kaurahiutaleita 
  • 200 g fetajuustoa
  • 4 munaa
  • 2-3 dl vuohenputkea (tai pinaattia)
  • laadukasta suolaa ja mustapippuria myllystä
  • gheetä tai voita paistamiseen

Helppo valmistus:

Keitä kvinoa paketin ohjeiden mukaan. Silppua vuohenputki. Kun kvinoa on kypsynyt sekoita kaikki ainekset käsin tai lusikalla kulhossa yhteen. Laita jääkaappiin tekeytymään n. 15 – 30 minuutiksi. Paista miedolla lämmöllä rapeiksi.

Tarjoile lohkoperunoiden kanssa tai vaikkapa hampurilaisen pihvinä.

 

Rakkaudella,

Jaakko Myllyniemi

Hamppukokki⎟Hamppuyrittäjä

 

Laita jakoon jos tykkäsit 🙂Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email